Előfizetői tartalom

Román külügyminiszter: Jordánia régi, megbízható barátunk

MTI
Jordánia fontos stabilitási támpont a Közel-Keleten, ilyenként reális partner Románia és a nemzetközi közösség számára a béke és biztonság megteremtésére irányuló erőfeszítésekben - mutatott rá Bogdan Aurescu román külügyminiszer kedden, miután Ajmán Szafadi jordániai miniszterelnök-helyettessel és külügyminiszterrel találkozott Bukaresten.

Közös sajtótájékoztatójukon kifejtette: a királyság régi, megbízható barátja és fontos kereskedelmi partnere a térségben Romániának, és mindkét fél érdekelt abban, hogy a kiváló politikai és diplomáciai kapcsolatokat a gazdasági együttműködésben is minél több területen - elsősorban a mezőgazdaságban - kamatoztassák, illetve a védelem, a munkaügy, a szállítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés