Előfizetői tartalom

Átlépték az ukránok a vörös vonalat? Nagyon úgy néz ki, hogy amerikai drón csapott le Oroszország területén

Portfolio
Tegnap ukrán dróntámadás ért egy Oroszország területén működő határátkelő ellenőrzőpontot, mely során legalább négy ember életét vesztette Brjanszk kormányzója szerint. Az ukránok kiadták a támadásról készült videót: nagyon úgy tűnik, hogy egy amerikai Switchblade 300-as drónnal követték el a támadást, ráadásul civilek vagy civilruhások az áldozatok.

Tegnap jelentette be az oroszországi Brjanszk kormányzója, hogy ukrán drón támadott meg egy határ menti ellenőrzőpontot, a támadásnak pedig több áldozata is van: Kapcsolódó cikkünk 2022. 07. 26. Drónnal támadtak Oroszország területére az ukránok Az orosz-ukrán háború fegyverrendszereivel foglalkozó Ukraine Weapons tracker (és számos más, OSINT-forrás) videófelvételt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés