Előfizetői tartalom

Masszív csapatösszevonások délen, heves rakétatűz alatt több nagyváros - Legfontosabb háborús híreink pénteken

Portfolio
Több olyan nagyvárost is rakétatámadás ért az elmúlt napokban, melyet az orosz haderő nem támadott intenzíven május óta, köztük Kijevet és Csernyihivet is. Közben az orosz haderő jelentős csapatösszevonást hajtott végre Herszon térségében, de még nem világos, hogy támadni készülnek-e vagy csupán egy esetleges ukrán ellentámadást akarnak elhárítani. Ukrajna járhatatlanná tette Herszon egyetlen hídját, de az oroszok pontonhíddal és kompokkal kelnek át a folyón. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2022. július 29. 19:54 Megosztás Az Orbán-kormánynak kell döntést hoznia Kárpátaljáról - hangoztatja egy orosz katonai szakértő Igor Korotcsenko orosz katonai szakértő szerint Magyarországnak "az elkövetkező hónapokban" el kell döntenie, Ukrajnában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés