Előfizetői tartalom

Reagált Orbán Viktor mondataira a lengyel miniszterelnök: Magyarország és Lengyelország útjai szétváltak

Portfolio
Magyarország és Lengyelország útjai szétváltak – jelentette ki Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök pénteken, egy lengyel faluban tett látogatása folyamán újságírói kérdésre válaszolva. Lengyelország kormányfője szerint Orbán Viktornak nincs igaza abban, hogy Lengyelország részt venne az ukrajnai háborúban, a lengyelek csak segítenek az ukránoknak szuverenitásuk megvédésében - számolt be a Polsat News.

A Grębków közigazgatási egységben található Kózki falu gazdáival folytatott pénteki találkozóján Mateusz Morawieckit arról kérdezték, hogy megerősíti-e Orbán Viktor magyar miniszterelnök szavait, aki július 23-án tusványosi beszédében kijelentette, hogy az ukrajnai háború megrázta a lengyel-magyar kapcsolatot, amely a Visegrádi Együttműködés tengelye. Megerősítem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés