Előfizetői tartalom

Megindult 27 kínai vadászgép Tajvan felé

Portfolio
Tajvan vadászrepülőgépeket vetett be, amikor 27 kínai repülőgép lépett be a tajvani légvédelmi azonosítási zónába - számolt be a Sky News. A repülőgépek közül 22 átlépte a Tajvani-szoros középvonalát, de nem repültek túl messzire a kínai oldaltól. Ahogyan azt megírtuk, Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke látogatást tett Tajvanon, az amerikai politikus lépése pedig kiváltotta Kína nemtetszését, az ország mozgósította haderejét.

Tajvan gyorsan mozgósította repülőgépeit, hogy elriasszon 27 kínai repülőgépet a légvédelmi azonosítási zónában - közölte a tajvani védelmi minisztérium. A minisztérium legutóbbi frissítésében azt írta, hogy a repülőgépek közül 22 átlépte a Tajvani-szoros középvonalát, amely elválasztja az önigazgatású szigetet Kínától. Tajvan, amelyet Kína saját területének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés