Előfizetői tartalom

Újra fellángolt az erőszak Hegyi-Karabahban

MTI
Újra fellángolt az erőszak az Azerbajdzsán és Örményország között fekvő Hegyi-Karabahban, és a bakui kormányzat szerdán bejelentette, hogy több magaslati helyszínen átvette az uralmat a térségben, illetve örmény célpontokat semmisített meg. A harcokban eddig legalább három ember meghalt, és tovább nőtt a háború veszélye a hegyvidéki enklávéban.

Átvettük az irányítást több stratégiai magaslati ponton, beleértve a domboldalakat is - jelentette be az azeri védelmi minisztérium szerdai nyilatkozatában, hozzátéve, hogy csapataik folyamatosan erősítik pozícióikat. Szerdán a harcoló felek arról számoltak be, hogy két örmény és egy azeri katona életét veszítette a fegyveres összecsapásokban, amellyekkel ismét megnőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés