Előfizetői tartalom

Stratégiai őrültség: tovább fenyegetőzik az elszigetelt diktatúra

Portfolio
Észak-Korea figyelmeztetett: nem fogja eltűrni, hogy az Egyesült Államok bírálja az elszigetelt ország nukleáris programját. A phenjani vezetés Washingtont a nukleáris fegyverek és hordozóeszközeik veszélyes terjesztőjének nevezte, és kijelentette, nem fogja megengedni, hogy szuverén jogaiba beavatkozzanak - számolt be a Reuters.

Észak-Korea idén már nagy mennyiségben lőtt ki rakétákat és nemzetközi szakértők szerint a hetedik nukleáris kísérletére készül. A hatodik nukleáris robbantását 2017-ben hajtotta végre. Kapcsolódó cikkünk 2022. 07. 28. Kim Dzsongun ismét atommal fenyegetőzött 2022. 06. 05. Észak-Korea ismét rakétakísérletet hajtott végre Az észak-koreai állandó ENSZ-képviselet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés