Előfizetői tartalom

Folyamatos rakétacsapások Ukrajnában, Kína is beszállni készül? - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Mind az orosz, mind az ukrán csapatok folyamatos tüzérségi támogatás alatt állnak. Az Amnesty International szerint Kijev szándékosan iskolákban és kórházakban állítja fel parancsnokságait. Állítólag kínai katonai járműveket videóztak Rosztovban, vannak akik készülő beavatkozást sejtenek, de valószínűleg egyelőre erről nincs szó. Mindeközben a világ feszülten figyeli a Zaporizzsjai atomerőművet, melyet orosz csapatok tartanak megszállás alatt. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. augusztus 05. 21:44 Megosztás Lövések érték a zaporizzsjai atomerőművet Tüzérségi lövések érték pénteken az ukrajnai háborúban a zaporizzsjai atomerőművet, Európa legnagyobbját, amiért a szembenálló felek egymást vádolják. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés