Előfizetői tartalom

Lehet, hogy tényleg észak-koreai katonák mennek harcolni Ukrajnába, de van a sztoriban egy csavar

Portfolio
A napokban azt állította egy orosz biztonságpolitikai szakértő az orosz állami médiában, hogy 100 ezer észak-koreai önkéntes kész csatlakozni az orosz haderőhöz, hogy az Ukrajna elleni inváziót segítsék. Egy észak-koreai menekült szerint elképzelhető, hogy igaz a hír, de a koreai harcosok nem önkéntesek lesznek, hanem a legalacsonyabb társadalmi osztályba tartozó ágyútöltelék, akiket Phenjan jelöl ki a feladatra.

Igor Korotcsenkó orosz biztonságpolitikai szakértő a napokban azt mondta a Rosszija 1 műsorán, hogy 100 ezer észak-koreai önkéntes csatlakozna az Ukrajna területén zajló „fasizmus elleni küzdelemhez:” Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 05. Bemondták az oroszok: 100 ezer észak-koreai harcos jönne Ukrajnába Grace Jo, egy észak-koreai menekült a National Review-nak beszélt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés