Előfizetői tartalom

Az USA milliárd dolláros ajándéka és magyar állampapírok a Checklistben

Portfolio
Délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének legújabb adása. A mai műsor első részében az orosz-ukrán háború fejleményeivel foglalkozunk, többek között azzal, hogy a szemben álló felek kölcsönösen a zaporizzsjai atomerőmű ágyúzásával vádolják egymást, valamint hogy az amerikai védelmi minisztérium 1 milliárd dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna részére. Az adás második részében arról lesz szó, hogy a jelenlegi infláció mellett egyre nehezebb olyan befektetést, értékpapírt találni, amivel legalább a pénzünk vásárlóértékét megőrizhetjük, de az állampapírok között akadnak olyanok, amik 10% feletti kamatot fizetnek.

Ma délután 5 órakor új adással jelentkezik a Portfolio Checklist. Az első részben az Ukrajnában zajló, heves Donyeck és Herszon környéki harcokról lesz szó, ahol veszélybe került Európa legnagyobb atomerőművének biztonsága is, miközben a szemben álló felek egymást gyanúsítják az erőmű ágyúzásával. Mindeközben az amerikai védelmi minisztérium további 1 milliárd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái