Előfizetői tartalom

Oroszország észak-koreai harcosokkal, Ukrajna atomkatasztrófával borzolja a kedélyeket - Háborús híreink kedden

Portfolio
Napok óta téma az orosz médiában az, hogy Phenjan önkénteseket ajánlana fel Moszkvának az ukrajnai harcokhoz, de továbbra sincs erről kézzel fogható bizonyíték. Ukrajna szerint atomkatasztrófát készül előidézni Oroszország Zaporizzsjában, Oroszország szerint viszont szó sincs erről és Ukrajna lövi az atomreaktort. Herszonban jelentős csapatösszevonásokat hajtanak végre az oroszok, a Donbaszban lassan mozog a frontvonal. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. augusztus 09. 21:38 Megosztás Figyelmeztetnek az ukránok: nagy baj lehet, ha folytatódik zaporizzsjai atomerőmű lövetése Nagyon komoly kockázatokkal járhat a zaporizzsjai atomerőmű lövetése Ukrajna orosz csapatok kezére került déli részén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés