Előfizetői tartalom

Orosz parancsnok: aláaknáztuk a zaporozzsjai atomerőművet

Portfolio
Valerij Vasziljev vezérőrnagy, a zaporozzsjai atomerőműben állomásozó orosz csapatok parancsnoka az Energoatom ukrán állami atomenergetikai ügynökség által hétfőn közzétett Telegram-üzenet szerint azt mondta, hogy Oroszország aláaknázta a zaporizzsjai atomerőművet. Hozzátette, az erőmű „vagy orosz föld lesz, vagy felperzselt sivatag", közölte a Newsweek.

"Ezt nem titkoljuk az ellenség elől. Figyelmeztettük őket" - mondta Vasziljev a poszt szerint. Az ellenség tudja, hogy az erőmű vagy orosz lesz, vagy senkié. Felkészültünk a következményekre, a legkeményebb parancsokat is becsülettel teljesítjük, nincs más lehetőségünk. A fenyegetéseket ukrán tisztviselők - köztük Andrij Juszov, az ukrán védelmi minisztérium sajtószóvivője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés