FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Jelentett a hírszerzés: újraéledhet hamarosan a világ legveszélyesebb terrorszervezete?

Portfolio
Bár az Al-Kaida több vezetője is Afganisztánban tartózkodik, egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a terrorszervezet jelentős jelenléttel bírna a tálibok által irányított országban – írja bennfentes hírszerzési dokumentumokat szemlézve a CNN. A hírszerzők viszont továbbra is tartanak tőle, hogy változhat a helyzet.

A jelentések azért készültek el, mert nemrég az Egyesült Államok likvidálta Afganisztánban az Al-Kaida vezérét, Ajman Al-Zavahirit. Felmerült tehát a gyanúja annak, hogy korábbi ígéreteik ellenére a tálibok ismét elkezdtek együttműködni az Al-Kaidával, annak ellenére is, hogy ez volt a 2001-es amerikai invázió fő ürügye. A CNN által szemlézett jelentések arra a konklúzióra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés