Előfizetői tartalom

Nem volt beoltva és elkapta a koronavírust? - Ezekre érdemes figyelnie

Portfolio
Egy új Lancet-tanulmány szerint a korábban koronavírussal megfertőződő oltatlan embereknél nagyobb valószínűséggel alakul ki a szívbetegségek kockázata. Az augusztus 11-én közzétett tanulmány azt tanácsolja a koronavírussal megfertőződött oltatlan embereknek, hogy figyeljenek oda a szív- és érrendszeri egészségükre - számolt be a Business Standard.

A TriNetX amerikai együttműködési hálózatok által végzett tanulmány, amely a koronavírus-fertőzöttek hosszú távú szív- és érrendszeri következményeit vizsgálta az oltatlan lakosság körében, azt tanácsolja az érintetteknek, hogy figyeljenek oda a szív- és érrendszeri egészségükre. A vizsgálatba összesen 4 131 717 résztvevőt vontak be, akiket SARS-CoV-2 vizsgálatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés