Előfizetői tartalom

Az invázió óta nem volt ilyen, az atomerőmű miatti aggodalmakról is egyeztet Zelenszkij és Erdogan

Portfolio
Csütörtökön Ukrajna elnökével, Volodimir Zelenszkijjel és Recep Tayyip Erdogan török vezetővel is találkozik az ENSZ főtitkára. A tárgyaláson a gabonaexport és a zaporizzsjai atomerőmű kérdései lesznek a középpontban. A három vezető közös sajtótájékoztatót tart a találkozó után, amely Erdogan és Zelenszkij első személyes egyeztetése az orosz invázió óta - számolt be a Reuters.

António Guterres ENSZ-főtitkár csütörtökön Ukrajnában találkozik Volodimir Zelenszkij ukrán és Recep Tayyip Erdogan török elnökkel, a napirenden a gabonaexport és a zaporizzsjai atomerőművel kapcsolatos aggodalmak szerepelnek. A háromoldalú találkozó Erdogan első személyes megbeszélése Zelenszkijjel a február 24-i orosz invázió óta. A török vezető az elmúlt hónapokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés