Előfizetői tartalom

Újabb fontos részleteket tudhatunk meg a Trump-házkutatás részleteiről

MTI
A nyilvánosságra tartozik a Donald Trumpnál tartott házkutatás után eskü alatt tett hatósági nyilatkozat tartalma, de az igazságügyi tárca annak bizonyos részeit kitakarhatja a nyomozás érdekeire tekintettel, a kitakarandó részekre pedig egy héten belül kell javaslatot tennie - döntött csütörtökön egy körzeti bíró az Egyesült Államokban.

A floridai West Palm Beach bíróságán azután tartottak meghallgatást, hogy több amerikai médium is az FBI által tartott házkutatáson készült fontos dokumentum nyilvánosságát követelte. Ebből kiderülne, hogy pontosan mit kerestek a nyomozók a volt elnök ingatlanában. Az Igazságügyi Minisztérium kitart amellett, hogy a vizsgálat érdekei nem teszik lehetővé a nyilvános betekintést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés