Előfizetői tartalom

700 oldalnyi titkosított iratot találtak Donald Trump magánlakásán

Portfolio
700 oldalnyi titkosított dokumentumot találtak Donald Trump floridai magánrezidenciáján, többek közt olyan iratokat, melyek az Egyesült Államok legszigorúbban titkosított hírszerzési műveleteiről tartalmaztak információkat – derül ki egy frissen kiszivárgott levélből, melyet a Nemzeti Levéltár küldött a volt elnök ügyvédjeinek.

A május 10-ére keltezett levél, melyet Debra Steidel Wall írt, az archívum vezetője írt Trump ügyvédjeinek, elsősorban arról szól, hogy az Igazságügyi Minisztérium komolyan aggódik amiatt, hogy a volt elnök jogtalanul vitt haza és tartott magánlakásán az Egyesült Államok tulajdonát képező, titkosított dokumentumokat. Az FBI még idén januárban foglalt le 15 doboz dokumentumot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés