Előfizetői tartalom

Megvádolták Törökországot, lépnek a görögök

MTI
Görögország fokozatosan meghosszabbítja kerítését Törökországgal közös határán és megerősíti a megfigyelőrendszereit az egyre erősebbé váló illegális bevándorlás feltartóztatására - közölte kedden a görög kormány. Az elmúlt időszakban Törökország és Görögország egyre intenzívebben vitatkozik a migráció mellett egyebek között a tengeri határokról is.

A döntés Kiriákosz Micotákisz kormányfő vezetésével és a legfőbb katonai, biztonsági és bevándorlási tisztségviselők részvételével tartott keddi tanácskozáson született. A kormányzat közleménye szerint a megbeszélésen az egyre nagyobb tehertételt jelentő illegális bevándorlásra összpontosítottak Görögország szárazföldi és tengeri határain. Görögország már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés