FONTOS Orbán Viktor: a munkahelygyilkos adó miatt állások tízezrei szűnnének meg Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Sosem látott beszámoló jelent meg: történelmi hibát vétettek Putyin titkosügynökei

Kerekes Miklós
Soha korábban nem látott részletességű elemzést közölt a Washington Post arról, hogyan szerepelt le újra és újra az ukrajnai háború során az orosz hírszerzés, és miképpen próbálta meg felvenni velük - számottevő külső támogatással - az ukrán titkosszolgálat a küzdelmet. Az elemzés részletesen bemutatja, hogy az orosz FSZB tévedései és hibái miként járultak hozzá a háború menetének a megváltozásához, hogyan tápláltak hiú reményeket a Kremlben sokszor, és mennyire nem voltak számos esetben felkészülve az ukránok ellenállására.

Sosem látott részletességű beszámolót tett közzé a Washington Post ukrán és amerikai hírszerzési információk, illetve az FSzB kommunikációjából lehallgatott források alapján az orosz és az ukrán hírszerzés munkájáról. Az elemzés nagyon részletesen áttekinti az orosz támadás előtti előtti előkészületeket és az invázió első napjait, mind az orosz, mind az ukrán...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái