Előfizetői tartalom

Sosem látott beszámoló jelent meg: történelmi hibát vétettek Putyin titkosügynökei

Soha korábban nem látott részletességű elemzést közölt a Washington Post arról, hogyan szerepelt le újra és újra az ukrajnai háború során az orosz hírszerzés, és miképpen próbálta meg felvenni velük - számottevő külső támogatással - az ukrán titkosszolgálat a küzdelmet. Az elemzés részletesen bemutatja, hogy az orosz FSZB tévedései és hibái miként járultak hozzá a háború menetének a megváltozásához, hogyan tápláltak hiú reményeket a Kremlben sokszor, és mennyire nem voltak számos esetben felkészülve az ukránok ellenállására.

Sosem látott részletességű beszámolót tett közzé a Washington Post ukrán és amerikai hírszerzési információk, illetve az FSzB kommunikációjából lehallgatott források alapján az orosz és az ukrán hírszerzés munkájáról. Az elemzés nagyon részletesen áttekinti az orosz támadás előtti előtti előkészületeket és az invázió első napjait, mind az orosz, mind az ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés