Előfizetői tartalom

Németország határozott véleményt mondott az oroszok beutazásáról

MTI
Fontos, hogy olyan megoldást találjunk az orosz vízumtilalom kérdésére, amely mindenki aggályait figyelembe veszi, ugyanakkor nem volna szabad mindenért az orosz embereket felelősségre vonni - hangsúlyozta Annalena Baerbock német külügyminiszter Jeppe Kofod dán külügyminiszterrel közösen megtartott pénteki sajtótájékoztatóján Koppenhágában.

Baerbock szerint fontos, hogy szem előtt tartsuk: a jelenlegi brutális háborús helyzetben nem mondhatunk le örökre az Oroszországban élő 140 millió emberről. A német külügyminiszter elmondta, hogy a tárgyalások során több nézőpontból is megvizsgálják a kérdést, szerinte ugyanis nem tagadhatják meg a beutazási engedélyt olyan újságíróktól vagy kutatóktól, akik egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés