Előfizetői tartalom

Szokatlanul békülékeny hangnemben nyilatkozott az egyik balti államról Putyin

Portfolio
Az Interfax értesülései szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök hamarosan Kalinyingrádba fog látogatni, ahol az exklávéba történő áruforgalomról is egyeztetni fog a régió vezetőjével, Anton Alikanov kormányzóval. Putyin elismerte, hogy tisztában van a területet érintő problémákkal, és tárgyalni fog a Litvánián keresztül történő áruforgalomról.

Tisztában vagyunk a tranzitfizetésekkel kapcsolatos problémákkal; ezek a problémák továbbra is fennállnak, és figyelmet igényelnek. Az ügy rendkívül fontos számunkra, és nyilvánvalóan alaposan meg fogjuk vitatni az Alikanov kormányzóval való találkozón – mondta az orosz államfő. Kalinyingrád a Balti-tenger keleti partján fekszik, Lengyelország és Litvánia közé ékelődve....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés