Előfizetői tartalom

Bemondták a szakértők: már elkerülhetetlen a háború Izrael és Irán közt

Portfolio
Amos Gilad, a védelmi minisztérium volt politikai védelmi osztályvezetője és Jakov Amidror, a Nemzetbiztonsági Tanács volt vezetője egy izraeli lapnak adott interjúban elmondták, hogy az Iránnal kötött atomalkut már lehetetlen megakadályozni, ebben az esetben pedig hazájuknak fel kell készülni egy Teheránnal, vagy a perzsák által támogatott egyéb szervezetekkel vívott háborúra – közölte az Arutz Sheva.

Irán komoly stratégiai fenyegetést jelent Izrael államra nézve. Meg kell érteni, hogy ez nem csak egy elmélet, az irániak rengeteg erőforrást fektetnek be a katonai képességeik növelésére. [...] Libanonban 150 ezer rakétájuk van, rendelkeznek nagy hatótávolságú fegyverekkel, és ami a legrosszabb, hamarosan nukleáris fegyverekre is szert tesznek. - mondta Gilad. Ez egy rossz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés