Előfizetői tartalom

Berobbant az ukrán ellentámadás, az oroszok brutális ukrán veszteségekről jelentenek - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Több települést is visszafoglaltak az ukrán fegyveres erők Herszon térségében. Az orosz védelmi minisztérium tegnap arról jelentett, hogy az ukránoknak nagyon súlyos veszteségeik vannak, ma pedig azt is közölték, hogy teljesen elakadt az ukrán támadás. A frontvonalról érkező videók alapján a támadást lebonyolító ukrán erők valóban heves tűz alatt vannak, de nincs jele annak, hogy megakadt volna a támadás. Cikkünk folyamatosan frissül a napi háborús aktualitásokkal.

2022. augusztus 31. 20:17 Megosztás Lavrov nagyon elégedett, hogy Irán így megérti Oroszországot Zárószakaszához érkezett orosz-iráni együttműködésről szóló átfogó dokumentum kidolgozása - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés