Előfizetői tartalom

Tüzet nyitott az FSzB ügynökeire két részeg orosz katona, többen meghaltak

Portfolio
Lövöldözés volt az orosz haderő által megszállt Herszon városában. Az incidens során két részeg orosz katona tüzet nyitott az egyik orosz hírszerzési és biztonsági szervezet, az FSzB munkatársaira, akik felelősségre akarták őket vonni, amiért alkoholt fogyasztanak katonai egyenruhában. A lövöldözésnek három halálos áldozata van – írja mindezt orosz nyomozati dokumentumokra hivatkozva a Yahoo News.

A portál által közzétett orosz nyelvű igazságügyi dokumentumok szerint az incidens 2022. június 19-én történt, egy kocsma / kávézóban a herszoni Usakova sugárúton. Két orosz hivatásos katona, Szergej Obuhov őrmester és Igor Szudin „junior őrmester” (mladsij szerzsant – ez kb. a tizedes / szakaszvezető orosz megfelelője), alkoholt fogyasztottak, amikor több FSzB-tiszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés