FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

Vérfürdővé változott az ukrán ellentámadás, heves összecsapások a védvonal mentén - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
A nemrég elindult ukrán ellentámadási offenzíva keretein belül több települést is visszafoglaltak az ukrán fegyveres erők Herszon térségében. Ismét harcok bontakoztak ki Európa legnagyobb atomerőműve körül ma kora reggel. Akár még a zaporizzsjai atomerőmű ellenőrzésére indított mai ENSZ-misszió látogatása is veszélybe kerülhet mivel ukrán források szerint Oroszország ágyúzza a helyszínre vezető útvonalat. Moszkva időközben leállította az Északi Áramlat-1 vezetéken keresztül Európába irányuló gázszállítást, arra hivatkozva, hogy javításokat kell végezni rajta. Az EU pedig úgy döntött, hogy leállítja a schengeni vízumok könnyített kiadását az orosz turistáknak az Európai Unió.

2022. szeptember 01. 20:59 Megosztás Öt nemzetközi képviselő a bombázott ukrán atomerőműben marad A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) néhány képviselője a zaporizzsjai atomerőműben marad - közölte csütörtökön Rafael Grossi, a szervezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés