Előfizetői tartalom

Fordulat az ukrán ellentámadásban: túl magasak a veszteségek? - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Hónapok óta készülnek az ukrán fegyveres erők egy átfogó ellentámadás végrehajtására Herszon térségében, az első napok sikerei után azonban úgy tűnik, drámai fordulatot vett az akció: a támadás megakadt, a veszteségek nagyon súlyosak. Egyelőre úgy néz ki, a korábbi optimizmus ellenére villámháborús siker nem fog megvalósulni. Közben az orosz erők a Donbaszban próbálnak áttörni az ukrán védvonalakon, miután hetek óta akadozik az orosz támadás Sziverszk és Bahmut térségében. Közben a Nemzetközi Atomenergiai Ügynökség szakemberei azon dolgoznak, hogy elhárítsák a Zaporizzsjai Atomerőmű körüli kockázatokat. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. szeptember 02. 22:25 Megosztás A Siemens meghazudtolta a Gazpromot A Gazprom szerint olajszivárgás miatt nem indulhat újra szombaton az Északi Áramlat 1 gázvezeték. A vezeték egyik karbantartója, a Siemens Energy szerint azonban ilyen problémák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés