Előfizetői tartalom

Lezárult az európai atomhatalom sorsát eldöntő szavazás

Portfolio
Lezárult a brit Konzervatív és Unionista Párt vezetőválasztása, amely egyúttal arról is dönt, melyik tory politikus lesz az Egyesült Királyság következő kormányfője. A várakozások szerint a jelenlegi külügyminiszter, Liz Truss ülhet Boris Johnson székébe, aki botrányok sora után kényszerült lemondásra. Az eredményt hétfő délután fogja kihirdetni a konzervatív parlamenti frakció erre hivatott bizottsága.

Mikor ért véget a konzervatív pártvezetői verseny? A két tory miniszterelnök-jelölt vezetői versenye helyi idő szerint péntek este 17 órakor ért véget. A szavazólapokat augusztus 1. és augusztus 5. között küldték ki. A szeptember 2-án 17 óra után beérkezett szavazólapokat nem számolják meg. Online szavazásra a szavazás lezárásáig volt lehetőség. Kik szavaztak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés