Előfizetői tartalom

Putyin négy erős üzenettel igyekezett sokkolni a világot és Oroszország ellenfeleit

Király-Gál Gábor
Szerdán reggel Vlagyivosztokban, a Keleti Gazdasági Fórumon mondott beszédet Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin. Az elnök hosszasan beszélt közönségének, ami során több fontos és aktuális témát is érintett, kijelentéseivel pedig igyekezett az oroszok által rendszeresen hangoztatott narratíva szerint tálalni az Ukrajnában és a világpolitikában zajló eseményeket, a közvéleményt érdeklő témákat, illetve azok várható hatásait. A konferencián elhangzott beszédből gyűjtöttük össze most a legfontosabb üzeneteket, amit az orosz elnök a saját és a világ közvéleményének szánt.

Már most nyertese az ukrán háborúnak Oroszország Putyin kijelentette, hogy Oroszország semmit sem veszített az ukrán konfliktus miatt kialakult globális konfrontációban, hovatovább valójában nyert vele az ország. A kitűzött háborús célokat, Ukrajna demilitarizálását, a Donbaszban élő orosz kisebbség megvédését és a szélsőségesen nacionalista személyek és alakulatok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái