Előfizetői tartalom

Durván beindultak az ukránok: már az oroszok is elképesztő területnyereségről írnak

Portfolio
Máris elérték az ukrán fegyveres erők az Oszkol (ukránul Oszkil) folyót, ami azt jelenti, hogy egy nap alatt több mint 50 kilométert haladtak előre Balaklija visszaszerzése után. Bár ukrán forrásokból eddig is lehetett híreket olvasni az igencsak jelentős területszerzésről, most már nem hivatalos, de befolyásosnak mondható orosz források is elismerték az ukrán sikereket.

Az orosz Rybar Telegram-csatorna rendszeresen tesz közzé térképeket és elemzéseket az ukrajnai háborúról, és orosz, oroszpárti körökben az egyik legnépszerűbb információforrás a harctéri eseményekről, 710 ezer követőjük van. A csatorna most arról ír, hogy az ukrán fegyveres erők elfoglalták Balakliját és keleti irányban áttörtek egészen az Oszkol folyóig. A csatorna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés