Előfizetői tartalom

Tálas: Amerika anyagilag is profitál Ukrajna segélyezéséből

Portfolio
Tálas Péter, biztonságpolitikai szakértő szerint bár nagyon jelentős amerikai segélyek érkeznek Ukrajnába és a környező országokba, mindez anyagi haszonnal is jár Amerika számára. Részben ez annak köszönhető, hogy az Egyesült Államok később visszafizetendő hiteleket folyósít a régióban, részben pedig azért, sok ország fő fegyverszállítójává válnak - írja az Infostart.

Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének vezetője az amerikaiak ukrajnai segélyezéséről nyilatkozott az Inforádiónak. Elemzésében kiemelte, hogy a kieli Világgazdasági Intézet adatai alapján míg Amerika már több mint 23 milliárd dollárral támogatta Ukrajnát, a többi támogatást küldő ország segítsége számottevően kevesebb:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés