Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat Amerika ősellenségénél: hajlandóak tárgyalni

Portfolio
Nasszer Kanáni, az iráni külügyminisztérium szóvivője jelezte, hogy Irán kész folytatni az együttműködést az ENSZ nukleáris megfigyelőszervezetével. Ugyanakkor felszólította az ügynökséget, hogy ne engedjen Izrael politikai nyomásának. Irán és a NAÜ közti vita sorsdöntő lehet az iráni atomalku kérdésében - írta meg a Reuters.

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) igazgatótanácsa hétfőn ülésezik, az ülésen szóba kerülhet Irán is. A tanács három hónappal korábban elfogadott egy állásfoglalást, amelyben felszólította Teheránt, hogy adjon hiteles válaszokat a szervezetnek három iráni telephelyen talált uránnyomokkal kapcsolatos kérdéseire. Irán akkor elutasította a vádakat, Izrael politikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés