Előfizetői tartalom

Ursula von der Leyen: megingathatatlanul támogatjuk Ukrajnát, és beavatkozunk az energiapiacokon

Portfolio
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke ma tartotta meg az Unió helyzetéről szóló szokásos évértékelő beszédét az Európai Parlament előtt. A beszéd lehetőséget adott bizottsági elnök számára, hogy ismertesse az Ukrajna támogatásával kapcsolatos álláspontját, a növekvő európai energiaárak csökkentésére irányuló tervét, illetve jelzést küldhetett azzal kapcsolatban is, hogy a Magyarországgal szemben folyó jogállamisági eljárásban mit tervez (a bírói függetlenséget és az uniós költségvetés védelmét kiemelten fontos célnak nevezte továbbra is). A szignál küldés azért is volt fontos von der Leyennek, mert a beszédét követően az Európai Parlament a magyar jogállamiság helyzetét tárgyalja egy új jelentés alapján.

2022. szeptember 14. 12:45 Megosztás Év végén jön a nagy árampiaci reformjavaslat A hozzászólók hosszú listája (EP-képviselők) után viszontválasz lehetőséget kapott Ursula von der Leyen és újra rögzítette, hogy a kkv-támogatási csomaggal rövidesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés