Előfizetői tartalom

Autóbalesetet szenvedett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök

Portfolio
A minap felszabadított Izjum városból visszafelé tartva szerdáról csütörtökre virradó éjjel autóbalesetet szenvedett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, mert az elnöki autónak ütközött egy konvojon kívüli autó, de az elnök nem sérült meg súlyosan - egyelőre ennyi tudható az elnöki szóvivő és nemzetközi hírügynökségek tudósításaiból.

Szerhi Nyikiforov elnöki szóvivő a Facebook-posztban azt közölte, hogy „Az elnököt orvos megvizsgálta, súlyos sérülést nem találtak”, igaz nem tudni, hogy pontosan mikor történt a baleset. Az elnöki autóval ütközött másik autó sofőrjét ellátták a helyszínen, majd egy ambulanciára kísérték. Az eset körülményeit hatóságok vizsgálják. Zelenszkij szokásos éjjeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés