Előfizetői tartalom

Látványos orosz sikerről közölt videót a védelmi minisztérium, de van egy kis probléma

Portfolio
Orosz közlések szerint az elmúlt hetek során több folyami átkelést is megpróbált véghez vinni az ukrán haderő Enerhodar környékén, melyet minden egyes alkalommal visszavert az orosz haderő. Egészen idáig semmilyen bizonyítékot nem lehetett látni ezekről a katonai akciókról: tegnap viszont publikált egy videót az orosz védelmi minisztérium, melyen egy állítólagos ukrán bárkával számol le egy Ka-52-es harci helikopter. Kiderült azonban: a videón nem egy hajó, hanem egy befejezetlen híd betonoszlopja látható.

Az ukrán különleges erők állítólag többször is megpróbálták visszafoglalni az elmúlt hetekben Enerhodart és a zaporizzsjai atomerőművet. Az akció kivitelezéséhez az orosz védelmi minisztérium szerint az ukránok többször is megpróbáltak átkelni a Dnyeperen, de minden egyes támadást visszavertek. Egészen mostanáig semmilyen bizonyítékot nem láthattunk az állítólagos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés