Előfizetői tartalom

Luhanszkot ostromolják az ukránok, Oroszország népszavazásokra és mozgósítása készülhet - Háborús híreink kedden

Portfolio
Elérte Luhanszk megyét szárazföldön is az ukrán ellentámadás, visszafoglalták az ukrán fegyveres erők Bilohorivka települést, Liszicsanszktól nyugatra. A Guardian tegnap egy olyan cikket közölt, melynek tanulsága szerint már Belgorodnál, Oroszország területén is készülnek a helyi hatóságok egy esetleges ukrán támadás elhárítására. A Duma olyan törvényjavaslatokat fogadott el, melyek alapján feltételezhető, hogy Oroszország általános mozgósításra készül. Luhanszk és Donyec megyében népszavazás lesz az Oroszországhoz való csatlakozásról szeptember 23-án. Cikkünk folyamatosan frissül a háború napi aktualitásaival.

2022. szeptember 20. 21:37 Megosztás Úgy néz ki, elhalasztották Putyin esti beszédét Két és fél órával azután, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknek ma beszédet kellett volna intéznie népéhez, az összes orosz és nemzetközi médiacsatorna levette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés