Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat: Putyin a kormányváltás hajnalán vesztette el egyik legfontosabb európai szövetségesét

Portfolio
Matteo Salvini, az olaszországi választásokon várhatóan győztesként befutó jobboldali koalíció egyik fontos vezetője 30 milliárd eurós állami alapot szeretne létrehozni, amiből a téli hónapokban a vállalkozások számára nyújtanának támogatást. Az oroszellenes szankciók egyik fő kritikusaként és Putyin barátjaként ismert Salvini beszélt az orosz-ukrán háborúról is - írta meg a Bloomberg.

Az én problémám az, hogy biztosítani kell azt, hogy az olasz ipar túlélje a következő hónapokat a megugró energiaszámláik mellett is. Ha már most elindul a lavina, akkor késő lesz, mire kormányra kerülünk - mondta Salvini egy hétfői interjúban. Salvini beszéde során több olyan vállalatot is megemlített, amik az áremelkedések miatt elbocsátásokba kezdtek. Olaszországot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés