Előfizetői tartalom

Nem akart háborúba menni, inkább lelőtte a sorozótisztet az orosz katona

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök szeptember 21-i bejelentése, melynek értelmében megközelítőleg 300 ezer tartalékos katonát terveznek mozgósítani, és Ukrajnába szállítani megrázta az orosz közvéleményt. A közösségi médiában gyorsan terjedtek a tüntetésekről, verekedésekről, és elavult felszerelésről készült felvételek, a hétvégén azonban eddig példátlan eseményre került sor: az internetre több forrásból is felkerült az a videó, melyen egy szibériai sorozóirodában történt lövöldözés látható.

A felvételen az látható, amint az egyik sorozásra behívott férfi odalép a többi tartalékoshoz beszélő sorozótiszthez, majd közvetlen közelről többször rálő egy pisztollyal. A lövések eldördülte után a tartalékosok kirohannak a teremből. A rendelkezésre álló információk alapján az incidens az irkutszki Uszt-Ilimszk városban történt. A 25 éves lövöldözőt elfogták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés