Előfizetői tartalom

Rettegnek az ukránok: a népszavazás után őket is behívhatják az orosz hadseregbe szolgálni

Portfolio
Az oroszok által megszállt Melitopol ukrán lakosai attól tartanak, hogy behívóleveleket kapnak az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló népszavazás után. A száműzött polgármester beszámolója szerint az orosz megszállás alatt lévő területeken egyes lakosokat fegyverrel kényszerítettek szavazásra - írta meg a Reuters.

Ivan Fedorov a város éléről elűzött polgármester elmondta, hogy az egyetlen hivatalos út a Kijev által ellenőrzött területre zárva van. A vasziljevkai átkelőn már négy napja nem kelhettek át 18 és 35 év közötti férfiak, vasárnap pedig teljesen lezárták. A helyben maradt lakosok aggodalma pedig nőtt, mióta pénteken megkezdődött a négy napig tartó népszavazás. A lakosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés