Előfizetői tartalom

Kegyetlenül őszinte harctéri beszámolót tett közzé egy donbaszi szakadár

Portfolio
Az orosz-ukrán háború februári kitörése óta több fotó és videó is elterjedt az interneten, melyeken a „Luhanszki Népköztársaság” és a „Donyecki Népköztársaság” felszerelése, pontosabban annak hiánya volt látható. A napokban egy donbaszi katona videót tett közzé, melyben brutális őszinteséggel vall a frontvonalon uralkodó állapotokról.

A videót készítő két katona egy erdőben várakozik, és elmondásuk szerint néhány perce az ukrán csapatok aknavetővel lőtték a pozíciójukat. Meglátásuk szerint senkit nem érdekel az, hogy mi történik velük. Soldiers, most likely L/DPR guys, are sitting in the forest on the frontline, complaining about how they were dumped with no food or water, only with assault rifles. pic.twitter.com/NTR4RhNS6j—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés