Előfizetői tartalom

Üzent Oroszország: nem blöffölnek, bevethetik az atomfegyvert, azt is elárulták, mikor

Dmitrij Medvegyev Telegram csatornáján kijelentette kedden, hogy Moszkvának joga van ahhoz, hogy nukleáris fegyverekkel védekezzen, azt pedig, hogy ez milyen esetekben történhet meg, Oroszország katonai doktrinája világosan leírja. Medvegyev azt is kijelentette, hogy Ukrajna szövetségeseinek fenyegetései csak üres üzenetek, szemben az orosz elhatározással.

Medvegyev szerint a nyugati hatalmak retorikája és demagógiája már régóta alkalmazott verbális fegyverek, amivel megpróbálják érvényesíteni kizárólagos jogukat a világpolitika irányítására. A volt orosz elnök megismételte a szokásos orosz nézőpontot: szerinte annak ellenére, hogy Oroszországtól követelik a nukleáris fenyegetés beszüntetését, valójában mindig is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés