Előfizetői tartalom

Szerencsés napja volt egy ukrán BTR-nek: sikerült rajtaütni egy nagyon értékes orosz harcászati rendszeren

Portfolio
Valahol Harkiv megyében rajtaütött egy ukrán BTR-4E harcjármű egy orosz R-330ZH Zsitel elektronikus harcászati rendszeren. Az eset azért érdekes, mert az ilyen rendszereknek elvileg mélyen a frontvonal mögött kellene működniük, távol ellenséges jelenléttől, mégis ki tudta lőni a vélhetően méregdrága eszközt egy ukrán harcjármű.

Valahol Harkiv megyében kilőtt egy ukrán BTR-4E harcjármű egy orosz R-330ZH Zsitel elektronikus harcászati rendszert. Az esetről készült videó alapján az orosz jármű valószínűleg visszavonulóban volt, amikor az út mellett tűzkész állapotban rejtőzködő BTR rajtaütött. Az incidenst geolokációval is hitelesítették. Video of a Russian R-330Zh Zhitel EW (possibly from Russias...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés