Előfizetői tartalom

Előkerültek a legendás orosz tartalékok: öntik az ősrégi Kalasnyikovokat a mozgósított újoncokra

Portfolio
A hétvégén kiszivárgott egy videó, melyen az volt látható, hogy ősrégi, rozsdás AKM-gépkarabélyokat kapnak a mozgósított orosz katonák. Nagyon úgy néz ki, hogy egyáltalán nem elszigetelt esetről van szó, a világ második legerősebbjének tartott Orosz Föderáció hadereje, ha nem is feltétlen rozsdás, de tényleg ősrégi, több generációval ezelőtti AKM és AK-74-es gépkarabélyokkal szereli fel a létrehozott tartalékos alakulatok jelentős részét. Emellett ráadásul úgy tűnik, az alakulatok felszereltségét illetően szintén jelentős eltérések vannak.

A hétvégén kiszivárgott egy videó, melyen orosz tartalékosok láthatók, ahogy ősrégi, rozsdás AKM-gépkarabélyokat vesznek át katonai alakulatuknál, mint szolgálati fegyver. Talán érthető, ha valaki arra gondolt, hogy elszigetelt esetről van szó, hiszen rengeteg szakértői vélemény van arról, hogy a világ második legerősebb haderejének gondolt orosz haderő elképesztően...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái