Előfizetői tartalom

Példátlan tankcsatát videóztak Ukrajnában: közvetlen közelről ment neki egymásnak két harckocsi

Portfolio
Nem túl sok olyan felvételt látni az ukrajnai háborúból, melyek során harckocsik ütköznek meg egymással, sok szakértő hívja fel a figyelmet annak tényére, hogy ez a konfliktus elősorban tüzérségi háború. A napokban azonban felkerült egy olyan felvétel az internetre, melyen egy orosz és egy ukrán tank szinte közvetlen közelről ment neki egymásnak.

Bár mind az orosz, mind az ukrán fél nagyon jelentős mértékben támaszkodik tüzérségre, a harkivi és herszoni ukrán offenzívával együtt a közvetlen páncélos-ütközetek is megszaporodtak. Nemrég Herszonban videóztak egy komolyabb tankcsatát, pár órája pedig egy másik drónvideó is felkerült, melyen két páncélos ütközik meg közvetlen közelről. Point blank tank duel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés