Előfizetői tartalom

Területeket vesz el Ukrajnától Oroszország, alapjaiban változhat meg a háború - Híreink a konfliktusról pénteken

Portfolio
Bejelentette ma délután Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy annektálják Zaporizzsja, Herszon, Donyec és Luhanszk megyét. Az orosz bejelentésre válaszul péntek délelőttre Volodimir Zelenszkij ukrán elnök országa rendkívüli eljárásban való felvételét kérte a NATO-ba. Jens Stoltenberg NATO-főtitkár rendkívüli sajtótájékoztatót tart. Mindeközben egyre többen állítják azt, hogy Fehéroroszországban is megkezdődött a mozgósítás. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. szeptember 30. 19:37 Megosztás Koncerttel és felvonulással ünneplik az oroszok az ukrán megyék elcsatolását Hazafias koncerttel, tömegfelvonulással és Putyin-beszéddel ünnepelték az oroszok a Vörös Téren a négy ukrán megye elcsatolását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés