Előfizetői tartalom

Egyre biztosabb, ki lesz a befutó a bolgár választásokon

MTI
A Bojko Boriszov volt kormányfő vezette Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) nevű jobbközép párt győzelmét jelzik a vasárnapi bolgár előrehozott parlamenti választás exit poll adatai. Mindeközben a választási törvény módosításáról hozott határozatot Christian Schmidt, a nemzetközi közösség boszniai főképviselője vasárnap azt követően, hogy bezártak az urnák az általános választások napján Bosznia-Hercegovinában.

A Gallup International és Alpha Research közvélemény-kutató cégek urnazárás után nyilvánosságra hozott, a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló felmérései szerint a GERB 24,6-25,5 százalékos eredményt érhetett el Bulgáriában. Fő riválisa, a reformpárti Folytatjuk a Változást (PP) párt második helyen végzett 18,9-19,9 százalékos eredménnyel. A balkáni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés