Előfizetői tartalom

Hídfoglalás, tüntetés és pedagógussztrájk is jön szerdán

Portfolio
Tüntetést hirdetett a Tanítanék Mozgalom szerda este 7 órára a Kossuth térre, a Grund ifjúsági szervezet pedig hídfoglalást jelentett be a tüntetést megelőzően, délután 5 órától a Margít hídra. Ahogyan arról már beszámoltunk, szintén október 5-én esedékes a PDSZ Országos Választmánya által meghirdetett országos munkabeszüntetés is. A Pedagógusok Szakszervezete ezzel szemben túl kevésnek tartja a felkészülési időt a jogszerű pedagógussztrájk megszervezésére, ezért nem csatlakozik a munkabeszüntetéshez.

A Tanítanék Mozgalom által szervezett szerda este 7-re meghirdetett tüntetés célja, hogy „a pedagógusok, a diákok, a szülők - az egész társadalom - együtt álljanak ki az oktatás és az oktatási dolgozók jövőjéért, illetve szolidaritást mutassanak a kirúgott pedagógusokkal”. Ahogyan megírtuk: a napokban rendkívüli felmondások indultak a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés