FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Tagadja Amerika, hogy gesztust tettek volna a Közel-Kelet renegátja felé

MTI
Visszautasította az Egyesült Államok vasárnap azokat az iráni állításokat, amelyek szerint feloldanák az iráni vagyonok külföldi befagyasztását cserébe azért, hogy Teherán szabadon engedett két amerikait.

Az ENSZ helyi idő szerint szombaton jelentette be, hogy elhagyhatja Iránt a 85 éves Baquer Namazi iráni-amerikai kettős állampolgár, fiát, Siamakot pedig elengedték a börtönből. Az iráni állami média vasárnap úgy tálalta az eseményeket, hogy Teherán most arra számít, feloldják annak a mintegy hétmilliárd dolláros iráni vagyonnak a befagyasztását, amelyet azt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés