Előfizetői tartalom

Üzent Oroszország: a frissen elcsatolt területekre is vonatkozik a nukleáris védelem

Portfolio
A Kreml hétfőn kijelentette, hogy a nukleáris fegyverek bevetésének kérdését kiegyensúlyozott, nem érzelmeken alapuló megközelítésben hajlandó tárgyalni. Peszkov kijelentése reflektál arra, hogy Vlagyimir Putyin elnök egyik legfontosabb szövetségese a hétvégén felszólította Oroszországot, hogy alkalmazzon taktikai nukleáris fegyvert Ukrajnában - írta meg a Reuters.

Ramzan Kadirov, a csecsenföldi régió vezetője nem csak a nukleáris fegyverek bevetését sürgette, hanem bírálta Oroszország katonai vezetését is a harctéri kudarcok miatt. Dmitrij Peszkov Kadirov megnyilvánulásával kapcsolatban azt mondta, hogy joga van véleményt nyilvánítani, de az orosz katonai irányítást nem szabad az érzelmeknek vezérelniük. Kadirov katonai vezetéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés