Előfizetői tartalom

Meghökkentő magyarázat született az orosz köztévében arra, hogy miért verik szét az orosz haderőt Ukrajnában

Portfolio
Liman elvesztése után kezd kifejezetten indulatossá válni a közhangulat Oroszországban; már az állami médiában, főműsoridőben vonják felelősségre az orosz politikai és katonai vezetőket, hogy magyarázzák el, mégis miért veszíti folyamatosan a területeket Ukrajnában a világ második legerősebb hadereje. Andrej Marucskó, a „Luhanszki Népi Milícia” szóvivője érdekes magyarázatot adott a jelenségre: szerinte Oroszország már a teljes NATO-val áll hadban és NATO-katonákkal harcolnak Ukrajnában.

Miért nyomulnak előre [az ukránok] faluról falura, miközben mi méterről méterre haladunk? Most jobban állnak nekik a dolgok? – tette fel a kérdést a Rosszija 1 állami televízió műsorvezetője, Olga Szkabejeva Andrej Marucskónak, a „Luhanszki Népi Milícia” szóvivőjének, majd hozzátette: nem kritikának szánja a kérdést, csak szeretné érteni, mi történik. Andrej Marucskó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés