Előfizetői tartalom

Milliós bírságot szabott ki Oroszország két közösségi médiaóriásra

MTI
Egy orosz bíróság több millió rubeles pénzbüntetést szabott ki a TikTok közösségi videomegosztóra, amiért nem távolította el az "LMBT-propagandát" törvényellenesen népszerűsítő tartalmakat, a Twitch pedig a bíróság szerint "hamis információt" tartalmazó interjút osztott meg, mely egy magas rangú ukrán politikussal készült.

A kínai ByteDance technológiai céghez tartozó, világszerte népszerű TikTokra hárommillió rubel (21 millió forint) összegű büntetést szabtak ki. Hírügynökségi értesülések szerint a vádiratban azt kifogásolták, hogy a TikTok "a hagyománnyal szembemenő értékeket, az LMBT(-mozgalmat), a feminizmust és a tradicionális szexuális értékek eltorzult megjelenését népszerűsítette"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés